Napközis hittantábor

Napi evangélium

Felhasználók

Oldalainkat 11 vendég és 0 tag böngészi

Elsőáldozás 2020.

Kedves Szülők!  

Gyermekük keresztelésekor ígéretet tettek arra, hogy úgy nevelik majd őt, hogy hitünk szerint éljen!

Örömmel értesültem, hogy ezen vállalt kedves kötelességüknek azon túl, hogy otthon szeretettel beszélnek hitünkről és rendszeres imádságra és Szentmise látogatásra buzdítják gyermeküket, hitoktatásra is beíratták!

Gyermeküknek, azzal, hogy az általános iskola 3. osztályosa lett, lehetősége nyílik arra, hogy a Szentgyónás és Szentáldozás szentségében részesüljön!

(Amennyiben nincs megkeresztelve, személyes egyeztetés szükséges!)

Az elsőáldozás a tiszaújvárosi Magyarok Nagyasszonya templomban 2020. május 24-én lesz! Szeptember 13-án, az elsőáldozókkal és szüleikkel egynapos kirándulás keretében, részt veszünk a Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus elsőáldozók Szentmiséjén a Budapest Arénában.  Ez nagy lehetőség és életre szóló élmény! 

Az magától értetődő, hogy az elsőáldozásra készülő gyerekek minden vasárnap Szentmisére jönnek, (Szentmise a tiszaújvárosi templomban minden vasárnap 11.00 Sajószögeden 9.30), illetve részt vesznek az iskolai hitoktatásban, valamint a plébániai szentségi felkészítőn, amely a tanév második félévében  péntek délutánonként 16.00 órakor lesz a templomban. 

A *mellékelt jelentkezési lapot, illetve a  gyermek keresztlevelét, amennyiben még nem adták le, kérem a hitoktatónak 2020. március 31-ig leadni!

 (*A jelentkezési lap ide kattintva letölthető)