Napközis hittantábor

Napi evangélium

Felhasználók

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi

Bérmálkozás 2020.

Kedves Szülők!  

Gyermekük keresztelésekor ígéretet tettek arra, hogy úgy nevelik majd őt, hogy hitünk szerint éljen!

Örömmel értesültem, hogy ezen vállalt kedves kötelességüknek azon túl, hogy otthon szeretettel beszélnek hitünkről és rendszeres imádságra és Szentmise látogatásra buzdítják gyermeküket, hitoktatásra is beíratták, illetve már Szentáldozáshoz is járulhat!

Gyermeküknek, azzal, hogy az általános iskola 7. osztályosa lett, lehetősége nyílik arra, hogy a Bérmálkozás szentségében is részesüljön! (Amennyiben nem volt elsőáldozó, vagy nincs megkeresztelve, személyes egyeztetés szükséges!)

A Bérmálás Szentségét 2020. május 17-én vasárnap 16.00-kor Dr. Ternyák Csaba Érsek Úr szolgáltatja ki a Magyarok Nagyasszonya Római Katolikus Templomban! A bérmákozókkal április 5-én Virágvasárnapi Szentmisére Egerbe utazunk.

Az magától értetődő, hogy az Bérmálkozásra készülő gyerekek minden vasárnap Szentmisére jönnek (Szentmise: minden vasárnap 11.00), illetve részt vesznek az iskolai hitoktatásban, valamint a plébániai szentségi felkészítőn, amely péntek délutánonként 15.00 órai kezdettel lesz a templomban.

A *mellékelt jelentkezési lapot, a  gyermek keresztlevelét, illetve a bérmaszülő keresztlevelét, amennyiben még nem adták le, kérem a hitoktatónak 2020. március 31-ig leadni!

 (*A jelentkezési lap ide kattintva letölthető)